Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Termék részletek



DOMESTOS Power Fresh Lime Fresh WC tisztító gél 700 ml

DOMESTOS Power Fresh Lime Fresh WC tisztító gél 700 ml
838,58 Ft + ÁFA (1 065 Ft)
Egységár: 1 197,98 Ft/liter + ÁFA (1 521,43 Ft/liter)

Termék információk

Domestos Power Fresh WC tisztító gél mindennapos használatra. Különleges formulája tisztítja és segít frissen tartani WC-jét. Próbálja ki a Domestos Power 5 WC-blokkokat is, hogy minden öblítésnél frissesség áradjon a WC-jében.

- Higiénikus tisztaság minden nap
- 100% frissesség
- Kellemes lime illat

Hogyan használd?
Használati utasítás Csavarja le a kupakot, fecskendezze a hígítatlan gélt a perem alá a WC kagyló teljes belső felületén, hagyja hatni, majd öblítse le és használja a kefét, amennyiben szükséges. A makacs lerakódások ellen és a fertőtlenítő hatásért hagyja hatni legalább 60 percig. Hatékony a baktériumok, gombák és vírusok ellen.
Figyelem! Ne öntse át más flakonba. Fénytől védve, száraz, hűvös helyen, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. Kizárólag WC-ben használja. Alaposan öblítse le. Ha kiömlik, törölje fel egy nedves ronggyal.

Összetevők

<5% nem ionos felületaktív anyagok, Oxigén alapú fehérítőszer, Illatanyag

Termékadatok

Külső cégek logói

Cleanright.eu, Green Dot

Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás:
Csavarja le a kupakot, fecskendezze a hígítatlan gélt a perem alá a WC kagyló teljes belső felületén, hagyja hatni, majd öblítse le és használja a kefét, amennyiben szükséges. A makacs lerakódások és szennyeződések ellen hagyja hatni legalább 30 percig.

 

Biztonsági információk

Maró anyagok veszély
Veszély

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Figyelem!
Ne öntse át más flakonba. Kizárólag WC-ben használja. Alaposan öblítse le. Ha kiömlik, törölje fel egy nedves ronggyal.

Domestos Power Fresh WC tisztító gél Lime Fresh.
Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Fémekre korrozív hatású lehet. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. LENYELÉS ESETÉN: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Tartalmaz: PEG-2 Oleamine-t, szulfaminsavat.



  • Cikkszám
    990361
Webáruház készítés