Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Termék részletek



Sanytol fertőtlenítő felülettisztító XXL 5l eukaliptusz

Sanytol fertőtlenítő felülettisztító XXL 5l eukaliptusz
3 463,78 Ft + ÁFA (4 399 Ft)
Egységár: 692,76 Ft/liter + ÁFA (879,8 Ft/liter)
Sanytol fertőtlenítő felülettisztító XXL 5l eukaliptusz
Hármas hatás: elpusztítja a baktériumok, vírusok és gombák 99,9%-át (hatékony többek között az E-coli, Herpes Simplex vírus 1-es típus, Influenza A H1N1 vírus, Pseudomonas Aeruginosa, Staphylococcus Aureus, Candida albicans, Aspergillus Niger, Enterococcus Hirae ellen).

Minden felületen használható: konyhákban, mosogatópultokon, fürdőszobákban, ajtókon, padlón, járólapokon, laminált felületeken, márványon, téglaburkolaton, fém felületeken és az otthon összes vízzel tisztítható felületén.

• Zsírtalanít és tisztít
• Klór nélkül fertőtlenít
• Kellemes eukaliptusz illatú

BIOCIDOK ALKALMAZÁSAKOR ÜGYELJEN A BIZTONSÁGRA!

HASZNÁLAT ELŐTT MINDIG OLVASSA EL A CÍMKÉT ÉS A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT!

Biztonsági figyelmeztetés
A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. FIGYELMEZTETÉS: H412: Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Ne nyelje le! P101: Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102: Gyermekektől elzárva tartandó. P301+P312: LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz (Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: 06 80 20 1199). P501 - Az anyagot és edényzetét különleges hulladék vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyre kell vinni. Felhasználói kör: Lakossági. Formuláció: Folyékony koncentrátum. Egyéb figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Elsősegélynyújtás: A gőzök belélegzése esetén friss levegőt kell biztosítani. Bőrre jutás esetén alaposan mossuk le az érintett felületet vízzel és szappannal. Szembejutás esetén vízzel alaposan ki kell öblíteni a szemet. Szemirritáció esetén orvoshoz kell fordulni. Hulladékkezelés: A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a vonatkozó rendeletekben meghatározottak az irányadók. Környezetvédelem/ökotoxikológia: Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóburkolatát élővízbe, és talajba, valamint a terméket hígítatlanul a közcsatornába juttatni. Szennyezés-mentesítés: A kiömlött anyagot nem éghető folyadékmegkötő anyaggal fel kell itatni, a felitatott anyagot a megsemmisítésig megfelelő tartályba/gyűjtőedénybe kell helyezni. Az érintett területet fel kell mosni. ÖSSZETEVŐK: Biocid hatóanyag: 0,5% didecildimetilammóniumklorid (EC: 230-525-2; CAS: 7173-51-5). 2. TERMÉKTÍPUS: Felületek, anyagok, felszerelések és bútorok fertőtlenítésére használható termékek. EGYÉB ÖSSZETEVŐK: denatórium-benzoát, propan-2ol, zsíralkohol etoxilát, etanol, illatanyag. Tartalmaz: <5% nemionos felületaktív anyagok, felületaktív kationos anyagok; fertőtlenítőszerek, 2-phenoxyethanol, 2-bróm-2-nitropropán-1,3-diol, parfüm.
Biztonsági figyelmeztetés
Ártalmas a vízi élővilágra,hosszan tartó károsodás
Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz

 

  • Cikkszám
    898563
Webáruház készítés