Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Termék részletek



Sanytol fertőtlenítő folteltávolító por fehér textíliákhoz 450 g

Sanytol fertőtlenítő folteltávolító por fehér textíliákhoz 450 g
1 937,01 Ft + ÁFA (2 460 Ft)
Egységár: 4 304,46 Ft/kg + ÁFA (5 466,67 Ft/kg)

Termékleírás

Jellemzők

Fehér textíliák, Megnövelt hatásfok, Klórmentes, Fehérítő, Minden ruha - már 30°C fokon, Hatása hitelesített laboratóriumi tesztek által igazolt, Bőrgyógyászatilag tesztelt

Termék információk

99,9%*-ban elpusztítja: baktériumok, Candida Albicans, Vírus H1N1

Összetett hatás
• Folttalanít
• Tisztít és illatosít
• Fehérít

Tudta-e, hogy
A klór nélküli fertőtlenítés szakértője, a Sanytol olyan fertőtlenítő folteltávolító port fejlesztett ki fehér ruhákhoz, amely hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket és elpusztítja a mikrobák 99,9%-át már 30°C-on. A termék egyedülálló, enzimeken és aktív oxigénen alapuló formulája mélyen behatol a szövet szálai közé és eltávolítja a szennyeződéseket, fehéríti a ruhákat, illetve visszaadja azok fehérségét.

Ideális
Minden alsóneműhöz (fehérnemű, zokni, trikó, póló stb.). Babaruhához, gyermekruhához (kezeslábas, partedli, nadrág stb.). Ágy- és asztalneműhöz (törülköző, konyharuha, lepedő stb.).

*A termék hármas hatású:
• Baktericid az EN 1276 szabványnak (behatási idő: 5 perc) és az ASTME 2274-16 alkalmazási próbának megfelelően.
• Levuricid a Candida albicans gombával szemben az EN 1650 szabványnak megfelelően (behatási idő: 15 perc) és az ASTME 2274-16 alkalmazási próbának megfelelően.
• Szelektív virucid az A H1N1 influenza vírusokkal szemben az EN 14476 szabványnak megfelelően (behatási idő: 45 perc).

Márka információk

Sanytol - A tiszta érintés

Egyéb információk

Terméktípus: PT 2.
Összetevők:
Biocid hatóanyag (TP2/AP): 9,1 g/100 g perecetsav (in situ). Egyéb összetevők: 15-30% oxigénalapú fehérítőszerek, enzimek, optikai fehérítők, illatszerek (hexyl cinnamal).
OTH-engedély száma: 6701-5/2019/JIF.
Felhasználói kör: lakossági.
Alkalmazási terület: fertőtlenítő mosószeradalék.

BIOCIDOK ALKALMAZÁSAKOR ÜGYELJEN A BIZTONSÁGRA!

HASZNÁLAT ELŐTT MINDIG OLVASSA EL A CÍMKÉT ÉS A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT!

Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás

Alkalmazás
Gépi mosáshoz:
Adagoljon 3 evőkanálnyi (90 g) Sanytol Fertőtlenítő Folteltávolító Por Fehért a szokásos mosószerhez a tartályba, majd válassza ki a kívánt mosási programot.
Kézi mosáshoz:
Öntsön egy lavórba 4 l langyos (30°C) vizet, öntse bele a szokásos mosószert és oldjon fel 1 evőkanál (30 g) folteltávolító Sanytol fertőtlenítőszert. A ruhát a címkén előírt behatási ideig hagyja ázni, időnként forgassa meg, majd alaposan öblítse ki.
Használat előtt kövesse a textilen levő mosási útmutatót. Ha bizonytalan a textil színtartósságában, vagy érzékeny kelmét tisztítana, javasoljuk, hogy tartson merítő-próbát az anyag nem látható részén, ½ teáskanál fertőtlenítőszer oldatot melegvízben feloldva.

Tárolás

Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőző helyen, közvetlen napfénytől távol, összeférhetetlen anyagoktól, élelmiszerektől elkülönítve. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig.

 

Biztonsági figyelmeztetés
A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. VESZÉLY. Veszélyes alkotóelemek: Sodium Percarbonate. H318 - Súlyos szemkárosodást okoz. P101 - Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 - Gyermekektől elzárva tartandó. P262 - Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. P301+P312 - LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz (Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat 06 80 20 11 99). P305+P351+P338 - SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P501 - Az anyagot és edényzetét különleges hulladék vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyre kell vinni. Ne nyelje le! Terméktípus: PT2. Egyéb figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Kérjük, minden esetben tartsa be a ruhadarab vagy a textília címkéjén feltüntetett mosási utasításokat. Érzékeny anyagok vagy színek esetében, mosás előtt próbálja ki a terméket a szövet egy rejtett részén - oldjon fel fél teáskanál SANYTOL tisztítószert némi forró vízben és áztassa a kiválasztott anyagrészt a keverékbe. Ne használja a terméket bőr, gyapjú vagy selyem tisztítására, illetve olyan ruhadarabok esetében, amelyek vegytisztítást igényelnek. Ne alkalmazza a terméket közvetlenül fémből készült tárgyakon. Ne használja a terméket fa vagy fém felületeken. Az előkezelt vagy beáztatott ruhákat mosás vagy alapos öblítés előtt ne tegye ki közvetlen hőnek vagy napfénynek. Elsősegélynyújtás: A gőzök belélegzése esetén friss levegőt kell biztosítani. Bőrre jutás esetén alaposan mossuk le az érintett felületet vízzel és szappannal. Hulladékkezelés: A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a vonatkozó jogszabályokban foglaltak az irányadók. Környezetvédelem/Ökotoxikológia: Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóburkolatát élővízbe, és talajba, valamint a terméket hígítatlanul a közcsatornába juttatni. Szennyezés-mentesítés: A környezetbe kijutott terméket mechanikusan takarítsuk fel és az ártalmatlanításig helyezzük megfelelő zárt konténerbe. Minimalizáljuk a porképződést. Összetevők: Biocid hatóanyag (TP2/AP): 9,1 g/100 g perecetsav (in situ). Egyéb összetevők: 15-30% oxigénalapú fehérítőszerek, enzimek, illatszerek (hexyl cinnamal).
Biztonsági figyelmeztetés
Súlyos szemkárosodást okoz
Súlyos szemkárosodást okoz
  • Cikkszám
    727207
Webáruház készítés