Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Termék részletek



TP-Link TL-WA854RE 300Mbps Universal WiFi Range Extender White

TP-Link TL-WA854RE 300Mbps Universal WiFi Range Extender White
4 988,19 Ft + ÁFA (6 335 Ft)

Leírás

Hogyan működik?
A TP-LINK TL-WA854RE készüléket arra tervezték, hogy kényelmesen megnövelhesse a meglévő Wi-Fi lefedettséget úgy, hogy az eddig Wi-Fi nélküli területek eltűnnek. A 300Mbps-os vezeték nélküli N-es sebesség, a Range Extender gomb, az apró méret és a fali elhelyezés révén lefedettség kiterjesztése soha nem volt még ilyen könnyű.

300Mbps-os lefedettségnövelő
A TL WA854RE úgy lett kialakítva, hogy megfelelően növelje a lefedettséget és a meglévő Wi-Fi hálózat jelének minőségét fenntartsa, így tüntetve el az eddigi lefedetlen területeket, segítve a felhasználót abban, hogy fenntartsa és nagyban megnövelje a hálózat által elérhető területeket. A 300Mbps-os, vezeték nélküli, 802.11n sebesség ideális a folyamatos HD videózáshoz, zene hallgatáshoz vagy online játékokhoz.

Flexibilis elhelyezés
A készülék kis méretének és fali csatlakozású tervezésnek köszönhetően könnyen elhelyezhető és áthelyezhető. Mi több, a TL-WA854RE profilbeállításai révén emlékszik a már korábban párosított hálózat(ok)ra, ezért nincs szükség az áthelyezéskor az újbóli beállításra.

Plug & Play
Nincs szükség új kábelre, és semmilyen vezeték nem szükséges a beállításhoz, mivel a felhasználók egyszerűen megnövelhetik a lefedettséget két gombnyomással, a főrouteren a WPS gomb, majd a lefedettségnövelőn a Range Extender gomb lenyomásával. a párosító gomb ismételt megnyomásával máris kialakíthat egy titkosított kapcsolatot a csatlakoztatott eszközökkel.

Intelligens jelzőfények
5 jelző csík mutatja az aktuális hálózat jelének erősségét, amit a TL-WA854RE vételez a főroutertől, így téve egyszerűvé a továbbsugárzásra leginkább megfelelő hely kiválasztásában.

Általános kompatibilitás
Együttműködik minden 802.11 b/g/n szabványú készülékkel, valamint a legújabb Windows 8 operációs rendszerrel.

 

Specifikációk

Típus Range extender
LAN port Nincs
2.4 GHz sebesség 300 Mbit
Kültéri Nem
Dual Band Nem
  • Cikkszám
    724123
Webáruház készítés