Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Termék részletek



Klorid vízkőoldó citromsav (15-18% CITROMSAV) - 1000 ml

Klorid vízkőoldó citromsav (15-18% CITROMSAV) - 1000 ml
629,13 Ft + ÁFA (799 Ft)

Vízkőoldó citromsavas 1 literes Klorid
Háztartásban általános vízkőmentesítésre, mosó- és mosogatógépek, kávéfőzők, vízforralók, szerelvények fém és műanyag részeinek tisztítására. Továbbá konyhák, fürdőszobák szerelvényeinek és csempéinek, mozaikpadlóinak és mettlachi lapjainak felületén kialakult vízkő, szappan, zsírfoltok eltávolítására. A viszkózus vízkőoldószer jól alkalmazható függőleges felületen is.

 

Hígítás nélkül csak erős vízkőlerakódásnál alkalmazza, normál szennyeződés esetén 1:1 arányban vízzel hígítsa. Szivacsra öntve vagy ecsettel hordja fel a tisztítandó felületre, 5 perc várakozási idő után tiszta vízzel jól mossa le a megtisztított felületet. Kávéfőzőkhöz: 1 rész vízkőoldó 2 rész víz keverékét használja. Folyassa át a szer a kávéfőzőn, utána többször öblítse át vízzel. Mosógép tisztításához: 0,5 l vízkőoldót öntsön a gépbe és szennyes nélkül futtasson le egy 60°C-os fő mosási programot. A citromsav a zománcozott felületet, a márványt és a terrakövet elszínezheti. Az alkalmazás előtt ajánlott egy kevésbé látható helyen ellenőrizni az anyag összeférhetőségét.

Összetétel:
648/2004/EK): <5 % amfoter felületaktív anyagok, illatanyagok. 15-18 % Citromsav.





Biztonsági figyelmeztetés

Súlyos szemirritációt okoz

Légúti irritációt okozhat.


FIGYELEM! Gyermekek elől elzárandó. Szembe ne kerüljön. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel. Érzékeny bőrűek viseljenek gumikesztyűt.


  • MunkavédelemFIGYELEM: Tartalmaz: citromsav. Súlyos szemirritációt okoz. Légúti irritációt okozhat. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülje a gőzök belélegzését. Fröccsenésveszély elkerülése érdekében használjon védőszemüveget. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Érzékeny bőrűeknek védőkesztyű használata ajánlott (alkalmas lehet pl. gumi, PVC anyagból készült védőkesztyű) Megfelelő szellőzés esetén egyéni légzésvédelem nem szükséges.
  • TűzvédelemA termék nem tűzveszélyes. Tűz esetén, alkalmazzon a tűz környezetének, az ott előforduló anyagoknak megfelelő oltóanyagot.
  • KörnyezetvédelemA termék nagy mennyiségben felszíni vízbe vagy talajvízbe nem juttatható. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi előírásoknak megfelelően.
  • Cikkszám
    700645
Webáruház készítés