Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Termék részletek



Bonus mikroszálas MAXI padlótörlő kendő 50x60cm

Bonus mikroszálas MAXI padlótörlő kendő 50x60cm
605,51 Ft + ÁFA (769 Ft)

A BONUS+ MicroMAXI kendő nagy méretével már csak tisztítóereje és puhasága vetekszik.

Bonus mikroszálas MAXI padlótörlő kendő 50x60cm leírása

Jó lenne úgy törölni, hogy a felületen ne csak eloszlassuk a koszt, de valóban el is tudjuk távolítani? A MicroMAXI kendővel pontosan ez volt a célunk.
A különleges technológia segítségével egy olyan kendőt fejlesztettünk ki, melynek sűrű szövése a textilben kapillárisok millióit hozza létre, melyek használat során magukba szívják a szennyeződéseket és a folyadékot.
Ez az mikroszálas technológia, melynek lényege, hogy a bársonyos anyag extra hatékony tisztítóerővel párosul. Olyan puha, hogy nem karcolja a felületeket.
Emiatt ideális választás bútorok, TV-k, de a parketta, a csempe vagy a kerámialap tisztán tartásához is.

Extra nagy méret

A MicroMAXI mikroszálas kendő mindezeket az előnyöket a normál méretű kendőkhöz képest óriási, 50X60 cm-es méretben nyújtja.
A mikroszálak ereje így megsokszorozódik és tökéletesen ragyogóvá varázsolja a lakást.
Ha eddig egyszerű rongyokkal tisztítottuk a nagyobb felületeket, akkor itt az ideje, hogy megtapasztaljuk a mélytisztítás élményét a MicroMAXI mikroszálas kendő által!

Kiváló nedvszívás

 


Egy ilyen különleges kendőtől persze nehezen tudnánk megválni, így rendkívül tartósnak terveztük, hogy sokáig társunk legyen a takarítási élményben.

Használat után 60 fokon vegyszer nélkül mosható, így nemcsak hatékony, de környezetbarát is.
Egy ilyen nagyméretű kendőnél az esztétikai szempont sem utolsó. Ragyogóan zöld és sötétlila változat közül válogathatunk a stílusos tisztaság jegyében!

  • Cikkszám
    699660
Webáruház készítés