Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Termék részletek



Jade folyékony mosószer 4L Universal 60 mosásos

Jade folyékony mosószer 4L Universal 60 mosásos
1 928,35 Ft + ÁFA (2 449 Ft)
Egységár: 482,09 Ft/liter + ÁFA (612,25 Ft/liter)

Leírás:
A JADE UNIVERZÁLIS folyékony mosószer valamennyi textília mosására használható a selyem és a gyapjú kivételével. Kíméli a szövetszálakat, hatékonyan távolítja el a különféle szennyeződéseket. Mosási tanácsok: válogassa szét a szennyest anyagminőség és szín szerint. Mindig tartsa be a textilgyártók által megadott mosási utasításokat. A színes és sötét színű textíliákat mossa külön. Kövesse a címkén található részletes adagolási útmutatót.

  • Kiszerelés: 4 L

Adagolás: gépi főmosáshoz, 4-5 kg száraz ruha töltethez, közepes vízkeménységnél 1 kupak~66 ml.

Összetevők:

"5-15% anionos felületaktív anyag, <5% nem ionos felületaktív anyag, szappan, Tetrasodium EDTA, illatanyagok (Butylphenyl Methylpropional, Alpha Isomethyl Ionone), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone"

Biztonsági Figyelmeztetés
VESZÉLY. Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőszemüveg használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. 5-klór-2-metil-4-izotiazolin-3-on és 2-metil-4-izotiazolin-3-on (3:1) keveréket tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Veszélyes összetevő: Nátrium-lauriléterszulfát, C12-18 etoxilált poliglikoléter.

  • Cikkszám
    688944
Webáruház készítés