Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Termék részletek



Protect csótány- és hangyairtó aeroszol 400 ml

Protect csótány- és hangyairtó aeroszol 400 ml
1 259,06 Ft + ÁFA (1 599 Ft)
Egységár: 3 147,64 Ft/liter + ÁFA (3 997,5 Ft/liter)

Rovarirtás mesterfokon, Biztos hatás, Gyorsan hat, Rovarokat kiűzi a rejtekhelyükről, Hatását 6 hétig megőrzi, Csótány, hangya, bolha, ezüstös pikkelyke, ágyi poloska

Csótány- és hangyairtó aeroszol

Elkészítés és felhasználás

Felhasználható: Zárt térben, rejtett életmódú rovarok (csótány, ágyi poloska, hangya, bolha, ezüstös pikkelyke stb.) irtására. Használati utasítás: A permetet célzottan a rovarok búvóhelyeire (padló- és falrések, ajtórepedések, stb.) és vonulási útjaira (szeméttároló, mosdókagyló, mosogató, fürdőkád, WC környéke stb.) kell kiporlasztani úgy, hogy a kezelendő felület nedves legyen. Porlasztáskor az aeroszol palackot függőleges helyzetben, a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságban kell tartani. Az irtószerrel való érintkezés után rövid időn belül kifejti a hatását. A permet a rovarokat több héten át elpusztítja. Amennyiben a felületet lemossa, a kezelést ismételje meg. Az újonnan kikelő rovarok elpusztítása érdekében a kezelést 6 hét múlva ismételje meg. A készítmény repülő rovarok (légy, szúnyog stb.) irtására a légtérbe porlasztva nem alkalmazható!

Biztonsági figyelmeztetés:

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Figyelmeztetés:

Ügyeljen arra, hogy a permet élelmiszerre, evőeszközre, gyermekjátékra és háziállatra ne kerüljön. Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. A bőrre került permetet bő szappanos vízzel mossa le. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik. Figyelem! Propán-bután hajtógázt és a töltőoldat petróleumot tartalmaz. A készülék utántöltése tilos! Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Kerülje a permet belélegzését! Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: A kiürült palack a háztartási szemétbe tehető.

 

 


Veszély
H222 Rendkívül tűzveszélyes aeroszol
H229 Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet
H410 Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

 

Biztonsági adatlap

  • Cikkszám
    592336
Webáruház készítés