Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Termék részletek



Lirene naptej kids SPF50 150 ml

Lirene naptej kids SPF50 150 ml
2 858,27 Ft + ÁFA (3 630 Ft)
Egységár: 19 055,12 Ft/liter + ÁFA (24 200 Ft/liter)

Magas védelem, Vízálló, Bőrgyógyászatilag tesztelt

A naptej fotostabil UVA és UVB szűrőket tartalmaz, amelyek hatékonyan védik a bőrt a napsugárzás káros hatásaitól, és elnyelik vagy visszaverik a napsugarakat a bőr felszínéről.

Tudományosan tesztelt vízálló és hipoallergén formulája minimalizálja a bőrirritáció vagy az allergiás reakció kockázatát.

Teljesen biztonságos a 7 hónapos korú gyermekek számára. Illatmentes vízálló formula, tökéletes a gyermekek érzékeny bőrére.

Összetevők:

Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Titanium Dioxide (nano), Propylene Glycol, Potassium Cetyl Phosphate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Cetyl Alcohol, VP/Hexadecene Copolymer, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Ethylhexyl Triazone, Alumina, Polyacrylamide, Xanthan Gum, C13-14 Isoparaffin, Palmitic Acid, Disodium EDTA, Simethicone, Stearic Acid, BHA, Triethanolamine, Laureth-7, Phenoxyethanol, Methylparaben, Diazolidinyl Urea, Butylparaben, Propylparaben, Ethylparaben.

Elkészítés és felhasználás

HASZNÁLATI FELTÉTELEK: A megfelelő mennyiségű emulziót vigye fel az arcra és a testre - ideális esetben 15 perccel a napozás előtt. A maximális védelem fenntartása érdekében kétóránként, valamint úszás, izzadás vagy törölközés után ismét vigye fel a krémet.

MEGJEGYZÉS: A fényvédő termékek nem nyújtanak 100 %-os védelmet.

  • Cikkszám
    586118
Webáruház készítés