Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Termék részletek



LENOR ÖBLÍTŐ 750 ML EMERAL&IVORY 25 mosás

LENOR ÖBLÍTŐ 750 ML EMERAL&IVORY 25 mosás
1 133,86 Ft + ÁFA (1 440 Ft)
Egységár: 1 511,81 Ft/liter + ÁFA (1 920 Ft/liter)

Termékleírás

Jellemzők

A Lenor textilöblítő a frissesség és NÖVÉNYI ALAPÚ PUHASÁG minden eddiginél nagyszerűbb élményével gondoskodik ruháink viselésének kellemes érzetéről, Textilöblítő NÖVÉNYI ALAPÚ PUHASÁGGAL, Nyugalom és egyensúly. Lassítson le és lazuljon el a fehér lótusz illatával, a bambusz zöld aromájával, valamint a pézsma mély illatjegyeivel, Bőrgyógyászatilag tesztelt textilöblítő, 0% festéket tartalmazó textilöblítő, Az alapos tisztítás érdekében használja együtt az illatban hozzá illő Lenor mosószerrel

Termék információk

Lenor A Lenor Emerald& Ivory Flower textilöblítő a Lenor nyújtotta frissesség és NÖVÉNYI ALAPÚ PUHASÁG minden eddiginél nagyszerűbb élményével járul hozzá ahhoz, hogy ön jól érezhesse magát ruháiban. Hosszan tartó frissessége akár 1 héten át tart, miközben mennyei puhaságot eredményez és megkönnyíti a vasalást. Nyugalom és egyensúly. Lassítson le és lazuljon el a fehér lótusz illatával, a bambusz zöld aromájával, valamint a pézsma mély illatjegyeivel!

Az alapos tisztítás érdekében használja együtt az illatban hozzá illő Lenor mosószerrel!

Összetevők

<5% Kationos Felületaktív Anyagok, Illatanyagok, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

 

Biztonsági információk

Gyermekek elől elzárandó. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel. A folyékony textilöblítők növelhetik a szövetek gyúlékonyságát. Az ajánlottnál több öblítő használata fokozhatja ezt a jelenséget. Ne használja a terméket: - gyermekek pizsamáján vagy olyan textíliákon, amelyek „tűzálló” jelzéssel vannak ellátva, mivel az öblítő használata csökkentheti a tűzállóságot. - bolyhos anyagból készült ruhaneműkön (pl. gyapjú, velúr, zsenília vagy frottír). Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes , Isoeugenol, Hexyl cinnamal -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

  • Cikkszám
    582642
Webáruház készítés