Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Termék részletek



Vape Derm Kids szúnyog- és kullancsriasztó pumpás 100ml

Vape Derm Kids szúnyog- és kullancsriasztó pumpás 100ml
1 416,54 Ft + ÁFA (1 799 Ft)
Egységár: 14 165,35 Ft/liter + ÁFA (17 990 Ft/liter)
Termék információk
Vérszívó ízeltlábúak (pl. kullancsok, valamint hazai és trópusi szúnyogok) távoltartására alkalmas.
Elkészítés és felhasználás
Használati utasítás:
Használat előtt a flakont jól fel kell rázni!
Tartsuk a flakont függőlegesen, és 15-20 cm távolságból permetezzük a készítményt a védendő bőrfelületre, majd egyenletesen dörzsöljük szét. Az arcbőrt, a szem és száj környékének kihagyásával a kézre szórt permettel kell bekenni. Gyermekek kezelésekor először a saját kezünkre fújjuk a készítményt, és így kenjük be a bőrüket a permettel. A bőrfelületre juttatott készítmény, a felvitel vastagságától függően a vérszívó rovarokat (pl. szúnyogok, kullancsok) kb. 3 órán keresztül távol tartja.
Tárolás

Eredeti csomagolásban, fénytől védve, szobahőmérsékleten tárolva a gyártástól számítva 5 évig használható fel.

Tárolási típus

Szobahőmérsékletű

Biztonsági figyelmeztetés
A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.
Figyelmeztető mondat: H319 Súlyos szemirritációt okoz
VAPE DERM KIDS szúnyog- és kullancsriasztó permet Figyelmeztető mondatok: Súlyos szemirritációt okoz. Linalyl acetate-; Linalool-; Imidazolidinyl Urea-; Hexyl salicylate-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Óvintézkedésre vonatkozó mondatok: Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A termék használata közben tilos enni inni vagy dohányozni. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. LENYELÉS ESETÉN: azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: az országos előírásoknak megfelelően. Hatóanyaga: 8,93% Cymbopogon winteranius olaj (hidratált, ciklizált). Biztonságos felhasználást szolgáló intézkedések: Ügyeljünk arra, hogy a folyadék nyálkahártyára (szem, száj), nyílt sebbe, irritált bőrre ne kerüljön. Allergiára hajlamos egyének használat előtt kis bőrfelületen győződjenek meg a készítmény ártalmatlanságáról. Akinek a bőre a készítmény hatására allergiás elváltozást mutat, annak, azt bő, szappanos vízzel azonnal le kell mosni! Újszülötteknél és 3 évesnél fiatalabb gyermekeken nem alkalmazható.
  • Cikkszám
    539548
Webáruház készítés