Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Termék részletek



Vape Cimici poloskaírtó spray 300ml

Vape Cimici poloskaírtó spray 300ml
944,09 Ft + ÁFA (1 199 Ft)
Egységár: 3 146,98 Ft/liter + ÁFA (3 996,67 Ft/liter)

Vape Cimici poloskaírtó aeroszol, 300ml


Felhasználhatóság kártevők szerint:

Telelési céllal zárt térbe (lakásba) behúzódó vándorpoloskák irtására használható fel.
Használati utasítás:
A készítmény kizárólag a lakásba behúzódó vándorpoloskák irtására használható, az alábbi módokon.
Felületkezelésre, megelőzés céljából.
A ködpermetet célzottan a vándorpoloskának bejutást biztosító helyekre, kb. 30 cm. távolságból kell kiporlasztani úgy, hogy a kezelendő felületet a permet enyhén átnedvesítse.
Kezeljük:
- az ajtók és ablakok keretét, a nyílászárókat határoló falfelületeket, a párkányt/könyöklőt;
- a szúnyoghálók teljes felületét;
- a redőnytokokat, valamint;
- a faláttöréssel szerelt berendezések (pl. gőzelszívó, légkondicionáló, konvektor stb.) kivezető csöveinek környékét.
Az optimális hatás érdekében a kezelést lehetőleg akkorra időzítsük, maikor az első vándorpoloskákat észleljük a nyílászárók környékén. Ezt követően javasolt 2 hetente megismételni az eljárást.
Közvetlenül a rovarra juttatva.
A palackot célzottan a vándorpoloskára irányítsuk, majd kb. 25 cm távolságból végezzünk 1-2 fújást, a szelep ütközésig történő lenyomásával. Ez az irtószer mennyiség elegendő a rovar elpusztításához, azonban számoljunk azzal, hogy a hatás elhúzódó és nem pillanatszerű. Ne használjunk több irtószert a feltétlenül szükségesnél, indokolatlanul! A telelési céllal a lakásba bejövő poloskák elleni hatékony védekezés elengedhetetlen része a mechanikai védekezési módszerek alkalmazása, vagyis a nyílászárók hálózása, valamint az épület falain és tetőszerkezetén fellelhető - technológiai vagy anyaghibából eredő - folytonossági hiányok kijavítása! A Vape vándorpoloska-irtó aeroszol alkalmazása ezen óvintézkedések megtétele mellett, kiegészítő jelleggel javasolt. A készítmény repülő rovarok (pl. legyek szúnyogok) irtására, a légtérbe porlasztva nem használható.

Biztonsági figyelmeztetés

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.
Veszélyt jelző piktogram:

Figyelmeztetés: Veszély
Figyelmeztető mondat: H222 Rendkívül tűzveszélyes aeroszol.
H229 Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet.
H410 Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.
EUH066 Ismétlődő expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja

FIGYELMEZTETŐ MONDATOK:
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Ismétlődő expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja. Dekánt tartalmaz.
ÓVINTÉZKEDÉSRE VONATKOZÓ MONDATOK:
Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. A permet belélegzése tilos. A termék használata közben tilos enni, inni vagy dohányozni. Kerülni kell a környezetbe való kijutást. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. A tartalom/edény veszélyes hulladékként kezelendő.

FIGYELMEZTETÉS:
Kizárólag rovarirtásra, és csak a használati utasítás szerint alkalmazható. Ügyeljünk arra, hogy a permet élelmiszerre, élelmiszerrel érintkező felületekre, evőeszközre, gyermekjátékra, háziállatra ne kerüljön. A készítmény használata után meleg, szappanos vízzel alaposan kezet kell mosni! A permetet közvetlenül ne lélegezzük be! Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik!

Részletek

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

Terméktípus Rovarirtó
Állag Spray
Használat Poloskák

MÉRETEK

Kapacitás 300 ml

 

Biztonsági adatlap

  • Cikkszám
    484137
Webáruház készítés