Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Termék részletek



Vape szúnyogirtó lap utántöltő Classic (30db-os)

Vape szúnyogirtó lap utántöltő  Classic (30db-os)
594,49 Ft + ÁFA (755 Ft)
Egységár: 19,82 Ft/db + ÁFA (25,17 Ft/db)
Nincs raktáron

 

A Vape Mat szúnyogirtó lap zárt térben a Vape elektromos készülékbe helyezve szúnyogok elpusztítására alkalmas. A lap hatását, azaz a repülő rovarok elpusztítását 12 órán át egyenletesen biztosítja.
Összetevők

Hatóanyag: Prallethrin tech. 91% 12 mg; segédanyagok, Parfüm, cellulóz 0,72 g-ig

Elkészítés és felhasználás
Használati utasítás:
A szúnyogirtó lap csak Vape elektromos párologtató készülékbe helyezve használható.
1. Helyezzünk be egy darab szúnyogírtó lapot a párologtató készülék tetején lévő műanyag rács alá.
2. Dugjuk be a készüléket a 220 V-os csatlakozóba. A lap 12 órán biztosítja a szobában tartózkodó szúnyogók elpusztítását, illetve elriasztását. A lap kékről fehérre történő lassú színváltoztatása az elhasználodás mértékét jelzi. A fehér színű lapot új lapra kell cserélni. Az új lap behelyezése előtt a készüléket távolítsuk el a hálózatból! A készülék nedves helyen (pl. fürdőszobában) és a szabadban nem használható! A szúnyogírtó lap utántöltésre külön is beszerezhető.
Tárolás

Eredeti, zárt csomagolásban, száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolva.

Tárolási típus

Szobahőmérsékletű

Biztonsági figyelmeztetés
A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.
Szúnyogirtó lap utántöltő FIGYELMEZTETŐ MONDAT: Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Hexylcinnamal Amberonne-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. ÓVINTÉZKEDÉSRE VONATKOZÓ MONDATOK: Gyermekektől elzárva tartandó. A termék használata közben tilos enni, inni vagy dohányozni. LENYELÉS ESETÉN: azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. A tartalom/edény elhelyezése: a kiürült csomagolás háztartási hulladékként kezelendő. FIGYELMEZTETÉS: Ne használja a készüléket 8 óránál hosszabban naponta. A készülék működése során 2 évesnél fiatalabb gyermekek ne tartózkodjanak a helyiségben. A szúnyogírtó készítmény elhelyezése után meleg szappanos vízzel mossunk kezet. Gyermekek a készüléket nem használhatják! Vizes kézzel vagy fémtárggyal ne érintsük a készüléket! A készüléket működés közben letakarni tilos! A készítmény mérgező a vízi szervezetekre, ezért a helyiségben lévő akváriumot, terráriumot ajánlatos letakarni, illetve a helyiségből kivinni. Kerülni kell a folyamatos expozíciót az érzékeny emberek jelenlétében (gyermekek, asztmás emberek, stb.). Nem szabad a csatornába üríteni. INFORMÁCIÓ AZ ORVOSNAK: A termék prallethrint (szintetikus piretroid) tartalmaz, ami blokkolhatja az idegrendszer működését. KEZELÉS: Lenyelés gyanúja esetén forduljon a toxikológiai központhoz segítségért.

Kiszerelés: 30db

  • Cikkszám
    386136
Webáruház készítés