Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Termék részletek



Vape Univerzális rovarölő spray (repülő rovarok és mászó rovarok ellen ) 400 ml

Vape Univerzális  rovarölő spray (repülő rovarok és mászó rovarok ellen )  400 ml
1 039,37 Ft + ÁFA (1 320 Ft)
Egységár: 2 598,43 Ft/liter + ÁFA (3 300 Ft/liter)
Vape Univerzális rovarírtó aer. 400ml

A Vape univerzális rovarirtó aeroszol zárt térben, repülő rovarok ( légy, szúnyogok ) és mászó rovarok (hangya,ezüsthal, bogarak,pókok) irtására használható fel. 

Használati útmutató

Használat előtt felrázandó. A flakont tartsa függőlegesen, szórófejjel felfelé és győződjön meg róla, hogy a szórófejet nem tartja az arca irányába. A permet már a levegőbe kerülve kifejti hatását, így nem szükséges közvetlenül a rovarokra fújni. Használat előtt zárjon be minden ablakot és ajtót. Egy átlagos méretű szobában (30 m3) 4-6 másodpercen keresztül alkalmazza a szert. A porlasztást a szoba közepén állva kezdje, majd hátrálva haladjon az ajtó felé. Tartsa a flakont 1 méterre a falaktól és a bútoroktól. Használat után hagyja el a helyiséget. 30 percig hagyja csukva az ablakokat és az ajtókat. Mielőtt visszatér a helyiségbe, alaposan szellőztessen ki a szobában.

Célzott permetezéssel az aeroszol a lakásban előforduló rejtett életmódú rovarok (csótányok, hangyák, ezüstök pikkelykék, pókok) ellen használható. Az aeroszolt 1-2 másodpercig közvetlenül permetezze a rovarra. FIGYELEM!  A rejtett életmódú rovarok általában a búvóhelyükön tartózkodnak, így észrevétlenek maradhatnak. Az aeroszollal csak néhány példány kezelhető hatékonyan. ezért CÉLZOTT PERMETEZÉSSEL EGY ESETLEGES NAGYOBB ROVARÁRTALOM NEM SZŰNTETHETŐ MEG!

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekek és háziállatok által hozzá nem férhető helyen, élelmiszertől és italtól távol tartandó. Használat után bő, szappanos vízzel kezet kell mosni. Kerülje a készülék folyamatos használatát, és huzamos tartózkodás előtt szellőztesse ki a helyiséget. Tűzveszélyes folyadék és gőz.

Ezt a készüléket gyermekek vagy az olyan személyek akik csökkent fizikai, érzékelési vagy szellemi képességekkel rendelkeznek vagy akiknek a tapasztalata és tudása hiányzik, csak abban az esetben használhatják, ha az felügyelet mellett történik vagy a készülék biztonságos használatára vonatkozó útmutatást kaptak és megértik a használatból adódó veszélyeket. Kisgyermek jelenlétében fokozottan figyeljen arra, hogy az ne férjen hozzá, ne játsszon a készülékkel.

Tárolás

Eredeti csmagolásban, száraz, hűvös, hőtől és fénytől védett helyen tárolva, a gyártástól számítva 2 évig használható fel. A feleslegessé vált, vagy lejárt szavatosságú irtószert eredeti csomagolásában tárolja az ártalmatlanításig. A termék maradékát és a csomagolásást lehetőség szerint veszélyes hulladékként adja le.

Forgalmazó

Coswell Hungary Kft.
1027 Budapest, Kapás u. 6-12. A. Ép. IV. Em.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

0.1% 1R-transz-fenotrin 0.1% pralletrin. Tartalmaz: Hydrocarbons, C11-C14, n-alkanes, isoalkanes, cyclis, <2% aromatics.

Figyelmeztető mondat: H222 Rendkívül tűzveszélyes aeroszol.
H229 Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet.
H411 Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

Biztonsági figyelmeztetés:

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Biztonsági adatlap

  • Cikkszám
    339201
Webáruház készítés