Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Termék részletek



Sanytol Házi Poratka-irtó Permet 300ml

Sanytol Házi Poratka-irtó Permet 300ml
1 921,26 Ft + ÁFA (2 440 Ft)
Egységár: 6 404,2 Ft/liter + ÁFA (8 133,33 Ft/liter)

Sanytol házi poratka írtó permet. 100%ban elpusztítja a textíliákban megbújó házi poratkákat. 300ml-es kiszerelésben.

 

  • Márka: SANYTOL
  • További jellemzők: Szagtalan tisztító spray szövetekhez, matracokhoz és padlószőnyegekhez. Nem hagy foltot.
  • Egyéb tulajdonságok: 6 hónapon át tartó hatás
  • Ajánlás: Szövetekhez, matracokhoz, padlószőnyegekhez.
  • Származási hely: Spanyolország
  • Adagolás: A textíliák permetezését lehetőleg reggel végezzük, hogy a szükséges, min. 8 órás száradási idő rendelkezésre álljon. Használat előtt a készítményt rázzuk fel! A kezelendő felületeket (pl. matracokat, kárpitos ágybetéteket, szőnyegeket, padlószőnyegeket stb.) porszívózzuk ki. Egyenletesen permetezzük le, majd hagyjuk azokat a szabad levegőn száradni, legalább 8 órán keresztül. A megszáradt felületeket alaposan porszívózzuk ki. A kezelt textíliák ezt követően újra használhatóak.
  • Csomagolás módja: Műanyag palackban
  • Felhasználási terület: Otthoni felhasználásra.
  • Használati funkció: 100%ban elpusztítja a házi poratkákat, megakadályozza az elterjedésüket és megtisztítja az otthoni környezetet.
  • Kiszerelés: 300 ml

Biztonsági információk

Környezeti veszély
Figyelem

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

FIGYELEM.
H410: Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Ne nyelje le! P101 - Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102: Gyermekektől elzárva tartandó. P273: Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. P301+P312: LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz kell fordulni. P501: Az anyagot és edényzetét különleges hulladék vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyre kell vinni.
FIGYELMEZTETÉS:
Csak a használati utasításban foglaltaknak megfelelően alkalmazzuk! Csak jól szellőztethető helyen használható. A permetezést gyermekek, allergiás személyek és állatok távollétében kell elvégezni! Ne permetezzük állatra! Várjuk meg, hogy a felület teljesen megszáradjon, mielőtt azzal gyermek, vagy állat érintkezne. A munka befejezése után meleg szappanos vízzel alaposan mossunk kezet. A keletkező permetet ne lélegezzük be! Ügyeljünk arra, hogy a permet élelmiszerre, evőeszközre, gyermekjátékra, háziállatra, bőrre, szembe, szájba ne kerüljön! Belégzés esetén biztosítsunk a sérültnek friss levegőt. A bőrre került permetet szappanos vízzel mossuk le, szembe kerülés esetén a szemet 15 percen keresztül bő vízzel öblítsük ki, a kontaktlencséket távolítsuk el. Összetevők: Biocid hatóanyag 0,45% 1R-transz-fenotrin (EC: 247-431-2; CAS: 26046-85-5). 18. Terméktípus: Rovarölő és atkaölő szerek, valamint más ízeltlábúak elleni védekezésre használt szerek.

  • Cikkszám
    314018
Webáruház készítés